Om fotografen


Jeg er semi professionel fotograf fra Glostrup, som har taget billeder på hobbyplan i en del år. Min interesse var i begyndelsen primært at tage billeder af fugle og natur samt lidt billeder ved sports arrangementer.

Som fotograf er jeg meget alsidig og har som udgangs punkt ikke nogen speciel genre. Jeg har desværre ikke eget studie, men arbejder primært på location. Som fotograf ved jeg at, det at få taget et billede eller en serie af billeder er en meget personelig ting, og det er derfor meget vigtigt for mig at kemien mellem fotograf og kunde er i orden. Det er bl.a. en af grundene til at jeg altid prøver at arrangere et møde hvor du som kunde har mulighed for at møde mig personeligt og forhåbentlig få et lille indbilk om hvem jeg er.

I andledning af København Zoo's 150 års jubilæum blev der afholdt en foto konkurrence, som jeg var så heldig at vinde. Og efterfølgende har jeg fungeret som hus fotograf for København Zoo hvor man blandt andet har kunne se nogle af mine billeder over hoved indgangen, i Zoo's info mails, Zoo nyt, årsberetningen samt i udstillingerne og senest på Zoo tårnet.

Hvis du syntes at jeg lyder som den rette fotograf for netop dig, er du eller I velkommende til at kontakte mig via hjemmesiden her.

 

Med venlig hilsen

Frank Rønsholt